davis banner

Zilele Urologiei Sătmărene, la cea de-a XI-a ediție

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În acestă dimineață, la Filarmonica ”Dinu Lipatti” a avut loc deschiderea festivă a Simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene”.

Evenimentul a ajuns la cea de-a XI-a ediţie şi este organizat de Colegiul Medicilor din România, filiala Satu Mare, Asociația Urologică Sătmăreană, respectiv de medicii urologi, dr. Cristian Rusu şi dr. Bogdan Feciche.
Ca în fiecare an, participă specialiști din centrele de urologie din ţară şi din străinătate, specialişti din alte domenii.
Prefectul Radu Roca a participat la deschiderea festivă a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene, felicitându-i pe organizatori pentru acest eveniment de înaltă ţinută ştiinţifică.
 ”Îi felicit pe organizatori și mai ales pe prietenii mei, doctorii Cristian Rusu și Bogdan Feciche, care alături de tot colectivul secției Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-au implicat pentru organizarea acestui eveniment important în lumea medicală și care au făcut din Satu Mare un reper regional de excelență și profesionalism în domeniu. Vă doresc mult succes, ședere plăcută și cu folos la noi în județ” a fost mesajul prefectului Radu Roca .

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii