Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Echipament RMN pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
”Astăzi am făcut un pas important pentru creșterea performanței actului medical la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare” – a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare la București după ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția a echipamente de imagistică la Palatul Victoria.
Președintele Consiliului Județean Satu Mare împreună cu domnul Adrian Marc, managerul SJUSM au participat astăzi la invitația Ministerul Sănătății, prof. Dr. Florian Dorel Bodog la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanță Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN), eveniment la care a participat și premierul Mihai Tudose împreună cu vicepremierul Marcel Ciolacu.
”Echipamentul RMN, împreună cu sistemul informatic care va sosi la Satu Mare probabil în următoarele două luni este unul necesar atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical, care va creste foarte mult calitatea imagisticii în sistemul public” – a mai adăugat președintele Pataki Csaba.
Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii