CAS Satu Mare anunţă prelungirea valabilităţii contractelor pentru lunile aprilie-iunie 2019

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Până vineri, 29.03.2019, CAS Satu Mare încheie, pentru lunile aprilie-iunie 2019, acte adiționale la contractele derulate în anul 2018, pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CAS Satu Mare și aceștia (documente, condiții de eligibilitate etc.).

În conformitate cu Ordinul ministrului sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 442/290/2019 pentru prelungirea aplicării prevederilor Ordinului ministrului sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 397/836/2018 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2018 a Hotărârii Guvernului nr. 140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii și a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018-2019 și pentru prorogarea unor termene, contractele încheiate de Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale se prelungesc, prin acte adiționale, până la data de 30.06.2019.
Contractarea și decontarea serviciilor medicale, medicamentelor și a dispozitivelor medicale contractate în lunile aprilie-iunie 2019 prin acte adiționale la contractele derulate în anul 2018 se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistență medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS) pentru anul 2019.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii