banner draxkmaier satu mare

Tower Run – ”Cursa Palatului”, sâmbătă, ora 11:00

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sătmărenii sunt invitați să se înscrie la a treia ediție a Tower Run - ”Cursa palatului”.

Competiția, unică în țară, este organizată pentru a treia oară în Satu Mare, în cadrul Zilelor Orașuluiși reprezintă o provocare pentru sătmărenii care se vor încumeta să parcurgă, în alergare, scările celor 15 etaje ale Palatului Administrativ. 

Prima ediție a ”Tower Run” a fost câștigată de Damian ”Duțu” Marian, cu timpul de 1 min și 19 secunde, însă, la ediția de anul trecut, Kurtinecz Brandon a obținut un timp cu șase secunde mai bun, astfel că la ediția din acest an organizatorii așteaptă un timp și mai bun :)

Startul evenimentului va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 11.00, iar premierea va avea loc între orele 12.00-12.30.

Concursul se va desfășura pe 2 categorii de vârstă: 18-35 și 35+, masculin și feminin.

Înscrierea la concurs este gratuită și se face on-line pe platforma http://www.proracers.ro/tower-run/până vineri, 24 mai, ora 16:00, sau personal, în ziua competiției, între orele 9:00 – 10:30. 

Cronometrarea se va face cu echipamentele similare de la Tour de Tour sau Crosul Viilor, care se vor sincroniza cu ecranul LED de pe partea laterală a scenei și cu imaginile camerelor amplasate la start, la etajul 5, 10 și la sosire.

Responsabil concurs: Bartha Botond, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii