banner draxkmaier satu mare

Bază sportivă modernă, inaugurată la Medieșu Aurit

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Medieșu Aurit a fost inaugurată duminică o modernă bază sportivă multifuncțională, un proiect în valoare de 51.000 de euro finanțat din fonduri europene prin GAL Someș-Codru.

La inaugurarea bazei sportive, invitații primarului Torok Marian au fost deputatul Ioana Bran, care a susținut proiectul cât timp a fost ministru al Tineretului și Sportului, directorul DJST Satu Mare Ardelean Adrian.

”Ne preocupă investițiile în infrastructura mare, dar în același timp nu putem sta indiferenți față de necesitatea de mișcare, pentru că cel mai important este să fim sănătoși. Investițiile în sport sunt investiții în viitor. Ne-am gândit în primul rând la copiii și la tinerii din comună, dar este important ca și noi, cei mai maturi, să avem o zonă în care să putem face sport.
Cu ajutorul proiectului pentru care am obținut finanțare prin GAL Someș-Codru și cu sprijinul doamnei Ioana Bran – cât timp a fost ministru al Tineretului și Sportului, am reușit să reabilităm vestiarele, să reamenajăm terenul de fotbal și să amenajăm un teren sintetic multifuncțional, care va putea fi folosit pentru mai multe sporturi: fotbal, tenis de câmp, handbal și baschet. Sper ca baza sportivă să atragă cât mai mulți tineri, poate chiar să reușim în timp să facem performanță pe unele sporturi”, a declarat primarul Torok Marian.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii