Marian Torok, învestit primar al comunei Medieșu Aurit

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Marian Torok, primarul din Medieșu Aurit, își continuă activitatea la primărie și în următorii 4 ani. A câștigat din nou prin votul medieșenilor, fiindcă a demonstrat că orice promisiune electorală poate fi dusă la îndeplinire.

„În fiecare sat al comunei a reușit, alături de colegii săi, să realizeze lucruri care s-au tot promis în 30 de ani și care, până acum, nu au fost concretizate. Deși 4 ani în administrație nu înseamnă mult timp, având în vedere procedurile birocratice, cu toate acestea, iată, a reușit să demonstreze că se pot înfăptui multe, dacă există determinare și voință.

Domnul primar Torok are extrem de multe proiecte importante demarate în Medieșu Aurit, dintre care aș aminti noul sediu de primărie, reabilitarea castelului, o nouă creșă. Cetățenii de pe toate străzile beneficiază de apă, canalizare și gaze naturale. În prezent, este în derulare proiectul prin care vor fi asfaltate toate străzile din localitate. Au fost realizate drumuri de exploatație, căminul cultural reabilitat complet, școli renovate. 

De asemenea, au fost montate camere de supraveghere  pe drumurile publice, au fost amenajate trotuare, a fost realizat parcul din centrul localității, iar anul viitor se va continua cu modernizarea centrului. În același timp, a câștigat un proiect pentru dotarea cu echipamente și aparatură inteligentă a școlii: table, laptopuri, videoproiector. Podul de pe râul Someș este un alt motiv de mândrie pentru localitate.

Împreună cu domnul secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Valer Beseni, domnul subprefect Gheorghe Balazs, domnul consilier județean Alexandru Horvat și cu domnul Romeo Pop, care se află în fruntea listei candidaților pentru Senatul României, am fost să-l felicităm personal pe domnul primar cu ocazia reînvestirii, și să-l asigurăm de toată susținerea noastră și în următorii patru ani! Alături de noi au fost și alți colegi de partid, care au venit să-i transmită precierea lor domnului primar! Rezultatele muncii unei echipe adevărate se vor vedea încă o dată și la alegerile din luna noiembrie a.c.! Mult succes!” este mesajul conducerii PNL Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii