Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Guvernul Ungariei investește 200.000 euro în terenuri de sport destinate copiilor din grădiniţele sătmărene

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Guvernul Ungariei investește 200.000 euro în terenuri de sport destinate copiilor din grădiniţele sătmărene. Astfel, patru comune din Satu Mare vor avea din acest an teren de sport multifuncţional destinat copiilor din grădiniţe.

Patru comune din județul Satu Mare vor avea din acest an câte un teren de sport multifuncţional destinat copiilor din grădiniţe grație demersurilor făcute de Asociaţia Civică din Ardeal și cu sprijinul financiar al guvernulului Ungariei.

Beneficiarii acestor terenuri, finanţate de guvernul Ungariei prin Asociaţia Civică cu câte 50.000 de euro, vor fi comunele: Ciumeşti, Agriş, Căpleni şi Tiream. Lucrările vor începe imediat ce vremea o va permite.

Terenul denumit ”Ovi-Foci Pálya” este o inovaţie maghiară destinată copiilor de vârstă preşcolară, brevetat, cu marca înregistrată. Terenul multifuncţional (dimensiuni 6 x 12 m) este dotat cu gazon artificial, îngrădit cu palisadă, acoperit cu plasă de protecţie și oferă siguranţă maximă micilor ”sportivi”. Terenul multifuncțional poate fi folosit pentru fotbal, handbal, baschet, volei, tenis, badminton, dar şi alte jocuri în aer liber.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii