Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Dakar 2021 | Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 35 la sfârșitul rundei a 7-a

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Emanuel Gyenes a terminat pe locul 35 în etapa a 7-a a Raliului Dakar 2021, desfășurată între Ha’il și Sakaka, fiind înregistrat cu o diferență de peste o oră față de câștigătorul zilei, Ricky Brabec (SUA).

Rider-ul sătmărean a parcurs distanța de duminică în 5 ore 45 de minute și 39 de secunde, și-a păstrat locul 32 în clasamentul general și locul 3 în secțiunea Malle Moto.

La finalul zilei Mani a postat pe Facebook câteva poze cu cauciucurile motocicletei, după ce a lovit niște stânci, sătmăreanul urmând să ruleze și luni tot cu acestea, etapele 7 și 8 făcând parte din etapa-maraton (concurenții nu își vor putea schimba pneurile).

dakar 2021 mani cauciucuri

”Mă bucur să termin prima parte a etapei de maraton. A fost o zi grea, cu dimineață ploioasă și rece, nisip umed în prima parte a cursei, în jur de 100 km de iarbă de cămilă, tronsoane rapide, o secțiune foarte dificilă și stâncă după realimentare. Puteți vedea cum arată roțile mele după ce am lovit niște stânci undeva pe la km 300. Cu siguranță, Dakar 2021 este mai dur decât prima ediție desfășurată în Arabia Saudită”, a declarat Emanuel Gyenes la sfârșitul etapei a 7-a.

La clasa Malle Moto - Original (fără asistență tehnică), Mani Gyenes a încheiat etapa 7 pe locul patru, cu 20 minute în spatele câștigătorului zilei, italianul MAURIZIO GERINI și a rămas pe locul trei în clasamentul general, cu cinci minute în spatele lituanianului ARUNAS GELAZNINKAS (locul 2) și cu o oră și 6 minute în plus față de liderul clasamentului, italianul MAURIZIO GERINI. 

La clasa Marathon, Mani Gyenes a încheiat etapa 7 pe locul trei, cu 47 minute în spatele câștigătorului zilei, spaniolul TOSHA SCHAREINA, iar în clasamentul general al categoriei se situează pe locul doi.

Etapa 8 se desfășoară luni, 11 ianuarie, pe o distanță de 709 km (375 km specială) între localitățile Sakaka și Neom.

dakar 2021 traseu ziua8

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii