alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Locul II pentru Melissa Korossy la etapa din Circuitul European U14 de floretă feminin

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În acest weekend orașul maghiar Kunszentmiklós a găzduit a doua etapă din Circuitul European U14 la floretă masculin și feminin.
Peste 100 de sportivi au participat la întrecerea de la Kunszentmiklós, iar România a fost reprezentată de cinci sportive de la CS Satu Mare: Melissa Korossy, Cristina Anderco, Diana Șuta, Teodora Șofran și Teodora Turdean.
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Melissa Korossy care s-a clasat la finalul competiției pe locul al doilea. O evoluție foarte bună a reușit și Teodora Șofran, care s-a clasat pe locul 7, în timp ce Cristina Anderco, Diana Șuta și Teodora Turdean nu au reușit să intre pe tabloul de 8.
Confederația Europeană de Scrimă a demarat la începutul lunii decembrie 2015 un nou proiect extrem de ambițios și binevenit pentru scrimerii din întreaga Europă. Astfel, sâmbătă, 5 decembrie 2015 a debutat primul sezon din Circuitul European U14. Întrecerile au loc la toate cele trei arme – spadă, floretă și sabie – la feminin și masculin, la individual și pe echipe.
Țara noastră va găzdui și ea un concurs în cadrul acestui Circuit European U14. În perioada 23-24 aprilie, la București va avea loc etapa a șasea din Circuitul European U14 la spadă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii