Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Floretă feminin | Franța s-a impus la Cupa Satu Mare - Memorial “Ecaterina Stahl”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În weekend, Sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare a găzduit o nouă ediție de circuit european la floretă cadete - individual/echipe.

Sâmbătă, în competiția la individual s-a impus franțuzoaica Venissia Thepaut, iar duminică, competiția pe echipe a fost câștigată de echipa Franței: THEPAUT Venissia, DARDE Cyrielle, LEZINSKA Lisa, MARCAILLOU Victoire. 

La individual, ediția 2019 a Cupei Satu Mare – Memorial “Ecaterina Stahl” a avut la start 91 de sportive din 12 ţări (România, Ucraina, Ungaria, Suedia, Slovacia, Polonia, Olanda, Franţa, Cehia, Belgia, Bulgaria şi Croaţia), iar la finalul competiției, marea finală a fost câștigată de Venissia Thepaut (Franța) după o luptă strânsă cu ucrainianca Alina Poloziuk, câștigătoarea ediției de anul trecut.

Competiția pe echipe a avut la start 18 echipe din România, Ucraina, România/Olanda, Slovacia, Bulgaria, Olanda, Suedia, Polonia și Ungaria. Echipa României a reuşit să câştige medaliile de argint, clasându-se pe locul secund, după ce, pe tabloul de 8 a eliminat Suedia (45-42), iar în semifinale a trecut de Ucraina 4, scor 45-34. România a pierdut în marea finală cu Franţa, scor 32-44. Podiumul a fost completat de prima echipă a Ucrainei, iar România 2 a încheiat competiţia pe locul 10. Componenţa echipei României: Karina Vasile (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA Bucureşti), Andreea Dincă (ACS Balestra) şi Teodora Șofran (CS Satu Mare).

Cupa Satu Mare – Memorial “Ecaterina Stahl” a fost organizată de CSM Satu Mare, CS Satu Mare, Primăria Satu Mare şi Federaţia Română de Scrimă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii