Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Handbal. CSM Satu Mare 32 - 26 HC Sibiu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Victorie categorică pentru handbaliștii sătmăreni în meciul cu HC Sibiu disputat duminică, 14 februarie în sala „Ecaterina Both” din Satu Mare, 32-26 (15-11).
După începutul de meci ezitant în care ambele echipe au ratat câte două atacuri, sătmărenii au marcat primul gol în minutul patru, în minutul șase conduceau cu 4-1, iar după zece minute scorul arăta 5-3 pentru CSM Satu Mare. Diferența de scor a început să crească odată cu trecerea timpului, astfel că în minutul 20 sătmărenii conduceau cu 5 goluri (10-5), iar la pauză tabela s-a oprit la 15-11.

După pauză s-a jucat la fel ca în prima repriză, iar diferenţa de goluri a crescut constant (21-14 în minutul 13 și 25-17 în minutul 17) datorită poftei de gol a lui Janos Olah care a marcat de 11 ori și a intervențiilor foarte bune pe care le-a avut Cioroiu la atacurile poziționale și contraatacurilor oaspeților din Sibiu.
Au marcat: Olah 11, Alisie 8, Mureşan 4, Morar 4, Rogoz, Ungar 2.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, HCM Sighișoara. Meciul se va juca în data de 2 martie, de la ora 11.00, în Sala „Radu Voina” din Sighișoara.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii