Concurentul care și-a pierdut conștiința la Tour de Tur s-a recuperat 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Concursul Tour de Tur a avut, la urma urmei, un final fericit pentru concurentul care a leșinat, tocmai la finish, în timp ce alerga traseul de semimaraton.

Prietenii participantului l-au asistat să treacă de covorul de cronometrare, însă după aceasta, s-a prăbușit. Echipajul medical prezent la concurs i-a oferit primul ajutor, după care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, unde a primit tratament medical profesional. Mulțumită donațiilor de sânge din partea comunității, respectiv eforturilor angajaților de la secția de terapie intensivă, concurentul s-a pus pe calea recuperării complete.

”Organizatorii și familia concurentului doresc să mulțumească Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, medicilor și asistenților Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, respectiv Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare care, prin prezența și profesionalismul lor, au contribuit la asigurarea siguranței participanților concursului”

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare a organizat în 2022 ediția a 16-a a concursului de alergare și ciclism montan Tour de Tur. La cele patru probe au participat 325 de concurenți, pe distanțe diferite de alergat și ciclism.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii