alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Arbitri | Kovács István a fost delegat la finala UEFA Europa League

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UEFA a stabilit arbitrii finalelor europene din acest an, iar la finala Europa League a fost delegat Kovács István. Astfel, ”centralul” careian va bifa a doua finală europeană arbitrată, după cea din Conference League, ediția 2022.

Kovács István a fost delegat de UEFA să conducă finala Europa League de miercuri, 22 mai, de la Dublin: Atalanta (Italia) – Bayer Leverkusen (Germania).

Din brigada pentru această finală vor face parte și conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și Cătălin Popa, asistent VAR. Alături de aceștia vor fi al patrulea oficial Ivan Kruzliak (Slovacia), asistentul de rezervă Branislav Hancko (Slovacia), în timp ce în camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Țările de Jos), arbitru VAR, și Rob Dieperink (Țările de Jos), suport VAR.

De altfel, la finalul lunii trecute, Comisia de Arbitri UEFA a anunțat că Kovács István va face parte din oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European 2024 din Germania.

Finala UEFA Champions League va fi arbitrată de Slavko Vinčić, Rebecca Welch va conduce la centru finala feminină a competiției, iar Artur Soares Dias va fi centralul finalei Conference League.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii