alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Fotbal. Juniori C: Olimpia Satu Mare a câștigat faza zonală de la Cluj

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa antrenată de Paul Mihai, campioana județului la juniori C a câștigat faza zonală desfășurată în acest weekend la Cluj.

Vineri in jocul de deschidere galben-albastri au trecut cu 3-1 de Sportul Șimleu prin golurile marcate de Pop Razvan 2 și Văsălie Alin. Sâmbătă, în ultimul joc al grupei A, Olimpia avea nevoie de victorie pentru a câștiga grupa în meciul contra celor de la LPS Bistrița. Dupa ce Stoica a ratat un penalty, Mate Varga a marcat și echipa Olimpiei s-a calificat în finală. În cealaltă grupa, Sporting Recea, FC Bihor și gazdele de la Ardealul Cluj au acumulat fiecare câte 3 puncte fiind nevoie de tragere la sorți pentru desemnarea echipei clificată în finală.
Duminică, de la ora 9, Olimpia Satu Mare a cțștigat finala jucată împotriva celor de la Sporting Recea cuscorul de 2-1, prin golurile marcate de Varga Mate și Lazin Botond.

  • ”Sunt foarte bucuros că după  rezultatele pe care le-am obținut cu Atletic Satu Mare la nivel de juniori C, B și A am reușit o nouă calificare în primele opt din țară. Acești copii au demonstrat că și generația 2000 este una competitivă. În lot, pe lângă jucătorii născuți în 2000 am avut și jucători nascuți în anul 2001 și un jucator, de excepție din 2002, Văsălie Alin. Sper să obținem turneul semifinal la Satu Mare și apoi să mergem cu acești băieți în finala pe țară” a declarat antrenorul Paul Mihai.

Jucătorii care au evoluat pentru FC Olimpia Satu Mare: Bora Marius, Boros Alex, Botoș George, Brodi Alex, Cadar Flaviu, David Nicolae, Hotca Radu, Kerezsi Casian, Koteles Zoltan, Lazin Botond, Nyikora David, Pircsuk Erik, Pop Răzvan, Stoica Raul, Stulaniuc Ștefan, Szilagyi Adam, Tamas Kevin, Varga Mate, Văsălie Alin, Tincău Luca, Kecskes Roger și Jakab Martin.

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii