Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fundația ”Hans Lindner” organizează tabără de vară, la țară, pentru tineri

Fundaţia Hans Lindner invită tinerii din judeţ să petreacă o vacanţă de vară împreună.

Cu susţinerea Primăriei Satu Mare prin Centrul cultural „G.M.Zamfirescu”, pe parcursul a şase saptamâni, tinerii sătmăreni vor avea şansa să participe la atelierele meşteşugăreşti în domeniul lemnului, lutului, brutăritului, dar și ateliere precum electrotehnică şi creaţii textile.
Totodată aceştia vor cunoaşte modele de agricultură modernă şi tradiţională, prin ieşirile la fermele judeţului nostru, implicându-se activ în ateliere practice ( cum se lucrează cu utilaje noi, cum se cresc modern animalele – caprele, oile, cum se cultivă cerealele, legumele etc).
În plus, tinerii vor participa şi la prepararea gustărilor şi a mesei de prânz, care se va găti din produse tradiţionale, într-un mod traditional. „Vacanţa de vară” se desfăşoară pentru tineri cu vârstă peste 12 ani, în perioada 18 iunie- 27 iulie în stagii de câte o săptămâna, în fiecare săptămână acceptându-se un număr de 20 persoane.
Programul zilelor de tabără începe la ora 9,00 şi se termină la ora 15,00, iar intâlnirile au loc pe strada Dsida Jeno nr.8.
Tinerii împreună cu părinţii lor sunt invitaţi să se informeze la numărul de telefon 0261.715.136 şi să se înscrie personal la sediul fundatiei, str. Ceahlăului, nr.38, luând în considerare ca locurile sunt limitate.
Fundaţia Hans Lindner îşi propune prin acest proiect, stimularea tinerilor în devenirea de indivizi responsabili, de încredere, perseverenţi care pot contribui singuri la propria lor orientare vocaţională.Totodată aceştia vor înţelege, că valorile personale şi alegerile din viaţă nu se fac doar din faţa calculatorului sau cu prieteni virtuali.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii