Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Crosul Palatului by Auchan

La Satu Mare se organizează cea de-a doua cursă de alergare Tower Run pe scările Palatului Administrativ, de la parter până la etajul 15, în sistem cronometrare.

Organizatorii sunt: Societatea Carpatină Ardeleană, Pro Racers și Asociația Multisalva. Sâmbătă, 26 mai, începând cu ora 10:30 vor avea loc înscrierile, înmânarea pachetului de start pentru concurenți și ocuparea posturilor de control, iar la ora 11:00 se va da startul la cele patru categorii de vârstă, iar la 13:30 va avea loc festivitatea de premiere.
Conform regulamentului, înscrierea este gratuită și se organizează pe două categorii de vârstă: 18 - 35 de ani și 35 +, masculin și feminin. De asemenea, înscrierea la concurs se poate face online pe platforma proracers.ro/tower-run/ până la data de 25 mai, vineri, ora 16,00, sau personal, la fața locului, în data de 26 mai, între orele 9 și 10,30. În ceea ce privește cronometrarea, se va folosi sistemul organizatorilor similar Tour de Tur sau Crosul Viilor Satu Mare. Se va sincroniza cu ecranul led de pe partea laterală a scenei pentru a se putea prelua cronometrarea și imaginile camerelor amplasate la start la etajele 5, 10 și la sosire.
Auchan va acorda premii pentru locurile I, II si III și premii speciale.

 

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii