banner draxkmaier satu mare

FOTO | Incendiu în Negrești-Oaș. O casă a luat foc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ieri seara, la ora 22:03, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 11 sufofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș.

 

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la podul imobilului și la o încăpere. Misiunea salvatorilor de a lichida incendiul a fost foarte riscantă deoarece în interiorul unei încăperi se afla o butelie GPL, care putea provoca  în orice moment o explozie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, cele doua persoane (cu vârste cuprinse între 70 și 72 de ani) surprinse de incendiu au reușit să se evacueze la timp.

 

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic (frigider) care funcționa defectuos. 

 

Ca urmare a producerii evenimentului au ars în întregime: mobilierul, aparatură electrocasnică și utilaje  aflate în interiorul încăperii.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii