Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Volei pe plajă | Beata Vaida, argint la Campionatul Balcanic U22

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Beata Vaida împreună cu noua sa colegă, Francesca Alupei, au câștigat medalia de argint la Campionatul Balcanic U22 de volei pe plajă desfășurat săptămâna trecută în Macedonia.

Pentru prima oară colege de echipă, Beata Vaida și Francesca Alupei (ambele legitimate la CSM București) au ajuns în marea finală, unde au pierdut la mare luptă în fața tandemului Maja Zivkovic/Jelena Sakotic, din Bosnia&Herzegovina. Este o performanță mare, în condițiile în care Francesca are doar 15 ani.

  • ”A venit momentul să ajungem în top 10 mondial. Ne trebuie însă răbdare și multă muncă”, a declarat Adrian Pricop pentru site-ul CSM-ului.

După Campionatul Balcanic din Macedonia, Beata Vaida și Francesca Alupei, alături de antrenorul Adrian Pricop, se vor pregăti pentru prima competiție majoră împreună, Campionatul European Under 22 de la Jurmala, din Letonia. Se anunță o competiție dificilă pentru Beata și Francesca, având în vedere că  la competiția din Letonia vor participa cele mai bune 32 de perechi din Europa. 

  • ”Vor fi 32 de echipe pe tabloul principal. Ne-am propus în Letonia să ieșim din grupe, nu ne putem gândi la mai mult având în vedere că Franci are doar 15 ani”, a concluzionat Adrian Pricop. 

Campionatul European Under 22 din Letonia se desfășoară în perioada 26-29 iulie.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii