banner draxkmaier satu mare

A fost relansat proiectul de lectură în aer liber „Cuibul de cărți”, la Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Direcția de Cultură a municipiului Carei a relansat campania de promovare a lecturii în aer liber, intitulată „Cuibul de cărți.”

Toți cei care doresc să se bucure de lectură în aer liber, pot face acest lucru în parcul dendrologic din Carei, începând de joi, 23 mai 2019.

Proiectul constă în amplasarea de căsuțe din lemn în mai multe locații din parcul dendrologic din Carei, în care sunt așezate cărți, care pot fi citite de trecători.


Cele patru cuiburi au fost așezate în parcul dendrologic, două lângă intrarea principală a Castelului, una lângă fântâna arteziană din parc și una în apropierea bustului contelui Alexander Károlyi. Și în acest an, una din cele patru căsuțe (cea de lângă bustul contelui Alexander Károlyi), va conține cărți pentru copii, astfel încât și copiii să poată să citească cărți special pregătite pentru ei.


Trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare „cuib de cărți” cuprinde 12 cărți în limba română și maghiară.


Campania se va desfăşura pe toată durata verii. De asemenea, la intrarea principală în castel va fi amplasată o urnă, în care toți cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și diversificarea titlurilor, pot face acest lucru, începând de vineri, 24 mai 2019.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii