Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Din Satu Mare în Viena cu trenul. Cât vor costa biletele

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Compania feroviară austriacă de stat – ÖBB – introduce un nou tren internațional, ce va asigura legătura zilnică între Satu Mare și Viena. Trenul va circula începând cu luna decembrie, iar prețurile biletelor au fost deja stabilite.

CFR Călători în colaborare cu MAV Start (operatorul naţional feroviar de călători din Ungaria) şi OBB (operatorul naţional feroviar de călători din Austria) au stabilit introducerea în circulaţie a unui nou tren pe ruta Satu Mare – Debrecen – Püspökladány – Viena Hbf și retur începând cu planul de mers 2019 -2020.

Trenurile IR 687 şi IR 686 Satu Mare – Debrecen – Püspökladány si retur sunt ramuri la/de la trenurile IR 144 și IR 143 Cluj Napoca-Viena si retur, aceste ramuri se atașează respectiv se detaseaza în stația Püspökladány. Compunerea trenurilor va fi asigurată de către MAV Start.

Tracţiunea trenurilor pe teritoriile celor 3 state – România, Ungaria şi Austria este asigurată de operatorul naţional al fiecărui stat.

Trenurile ÖBB circulă cu viteze de peste 200 km/h pe tot traseul, dar nu și în România, întrucât acest tren va parcurge și un tronson de cale ferată care încă nu este electrificată.

Între Satu Mare și Carei sunt 36 de kilometri pe calea ferată, dintre care o porțiune este neelectrificată. Un tren Regio merge în zonă cu 50 km/h.

Menţionăm că trenurile IR 687 şi IR 686 vor circula zilnic, după următoarele orare:

Satu Mare (09:27) – Viena (17:21);
Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena, recomandăm oferta City Star Austria, care costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult.

Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat. În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii