banner draxkmaier satu mare

Ordonanța care amână ratele românilor, publicată în Monitorul Oficial

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Finanțelor, Florin Câțu, a anunțat că Ordonanța care amână ratele românilor pentru 9 luni a fost publicată marți în Monitorul Oficial.

  • ”A fost publicata in monitorul oficial ordonanta care amana ratele romanilor pentru 9 luni!!! Cea mai curajoasa masura din UE care vine in sprijinul cetatenilor care au rate la banci!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Guvernul a modificat în ședința de luni ordonanța care prevede posibilitatea amânării ratelor. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că la creditele ipotecare, pentru lunile în care creditul este amânat, nu se aplică dobândă. De asemenea, se prelungește și perioada pentru depunerea solicitărilor, iar guvernul dă posibilitatea celor care au restanțe să își plătească datoriile înainte de a solicita amânarea ratelor.

  • ”Sunt câteva clarificări care au fost omise. Discuța despre dobândă la dobândă... Nu se mai capitalizează pentru creditele ipotecare. (...) . Am existins și perioada până la cel mult 45 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanțe să facă cerere către bancă”, a declarat Florin Cîțu.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii