banner draxkmaier satu mare

Informații noi pentru sătmărenii care au drumuri în Marea Britanie! Ce măsuri se iau din iunie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Marea Britanie introduce carantina de două săptămâni pentru persoanele care intră în Regat, începând cu 8 iunie. Măsura are drept scop împiedicarea apariției unui nou val de infecții cu noul coronavirus.

Guvernul de la Londra are în vedere introducerea unei carantine de 14 zile pentru toţi cei care sosesc în Regatul Unit din străinătate.

 

Măsura carantinei va fi aplicată inclusiv cetățenilor britanici care revin acasă din călătoriile de peste graniță. Fiecare persoană va trebuie să completeze, la intrarea în țară, un formular în care să precizeze adresa la care își va petrece cele două săptămâni  de carantină.

 

Poliţia va avea dreptul să verifice dacă sunt respectate condiţiile de izolare şi să aplice amenzi usturătoare. Ministrul de interne, Priti Patel a declarat  că cei ce nu vor respecta măsura carantinei vor fi amendați cu o mie de lire.

 

Vor fi exceptați de carantină muncitorii sezonieri din agricultură, şoferii de tir şi cetăţenii din Republica Irlanda care lucrează în Irlanda de Nord, ce face parte din Regatul Unit.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii