Ce ne rezervă vremea în luna octombrie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo valabilă în următoarele patru săptămâni.

Veștile de la meteorologi sunt bune, abaterile termice nefiind foarte mari. La fel și precipitațiile, care se vor situa în limite normale, în general.
 
Săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022
 
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în extremitatea de sud-est a țării.
 
Săptămâna 03.10.2022 – 10.10.202
 
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.
 
Săptămâna 10.10.2022 – 17.10.2022
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.
 
Săptămâna 17.10.2022 – 24.10.2022
Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în
general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii