gotec
ANM | Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni  Foto: Virág Botond

ANM | Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni (7-20 noiembrie).

TRANSILVANIA

În primele zile va fi mai cald decât în mod obișnuit cu maxime medii de 14...16 grade, ulterior spre finalul primei săptămâni media va scădea ușor spre valori de 11...12 grade. În cea de-a doua săptămână, valorile termice diurne vor continua să scadă și se vor apropia de cele normale specifice perioadei, astfel media lor va tinde spre 8...9 grade. Minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 și 6 grade, dar după data de 15 noiembrie mediile acestora va scădea spre -1...0 grade.

Probabilitatea pentru ploi în general slabe cantitativ va fi mai ridicată în zilele de 8, 12 și 13 noiembrie, dar și după data de 17 noiembrie.

MARAMUREŞ

Vremea va fi caldă în prima săptămână a intervalului de referință, când media maximelor va fi cuprinsă între 12 și 14 grade, apoi tendința acestora va fi de scădere ușoară și treptată la medii 8...10 grade, valori mai apropiate de normele climatologice. Minimele termice vor fi cuprinse în general între 3 și 7 grade, dar după data de 15 noiembrie mediile acestora va scădea până la valori în jurul pragului de îngheț (0 grade celsius).

Probabilitatea pentru ploi în general slabe cantitativ va fi mai mare în zilele de 8, 11 și 12 noiembrie, dar și după data de 17 noiembrie.

LA MUNTE

Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 7 și 10 grade în primele 4 zile ale intervalului de prognoză, apoi va scădea treptat spre 4 grade în data de 12 noiembrie. Ulterior, vor avea doar variații ușoare, cu medii între 4 și 6 grade. Minimele vor avea valori medii în jurul a 2 grade în prima săptămână de prognoză, în ultima zi a acesteia vor scădea semnificativ spre -2 grade și se vor menține în jurul acestor medii în a doua săptămână.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în 7,8, 11, 12, 13 și 14 noiembrie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii