În premieră la Satu Mare! S-a deschis prima curățătorie de panouri solare sau fotovoltaice

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

El Ro Damara este prima firmă din Satu Mare care oferă în exclusivitate servicii de curățare/ spălare a panourilor solare sau fotovoltaice. 

Societatea dispune de utilaje şi echipamente de înaltă performanţă cu care poate executa la termen orice lucrare, de echipă bine pregătită profesional şi specializată în acest domeniu de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.
Angajații lucrează cu echipamente profesionale de înaltă calitate germană, iar curățarea panourilor solare sau  fotovoltaice se realizează cu apă pură care se usucă imediat chiar și la lumina directa a soarelui, oferind un randament mai bun panourilor decât atunci când sunt acoperite de murdărie.
Echipa dispune de curățitoare cu înaltă presiune; sistem cu perii rotative conectat la o lancee telescopică; unitate anti-calcar mobilă; echipament de protecție ce permite lucrul la înălțime în siguranță.
 
La ce interval este recomandat să curățăm panourile solare?
Răspunsul corect este: depinde de factori precum:
1. Zona în care sunt montate - dacă este una poluantă, este necesară o curățare profesională la minim 6 luni/maximum un an.
2. Nivelul de murdărie la care sunt expuse zilnic - dacă sunt urme vizibile, ele trebuie îndepărtate cât mai curând posibil.
3. Producția de energie - când începe să scadă este foarte probabil să aibă nevoie de o curățare profesională cât mai repede.

 

Clienţii noştri sunt partenerii noştri - fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios şi o ducem la capăt în cele mai bune condiţii.

 

Programează o vizită pentru o curățare profesională a panourilor tale solare la telefon/whatsApp: 0751758654; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii