Banner blato Livrare1 
banner simple shop
Festivitate de închidere a anului şcolar în Penitenciarul Satu Mare Foto: Penitenciarul Satu Mare

Festivitate de închidere a anului şcolar în Penitenciarul Satu Mare

Într-un cadru festiv, 30 de deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul Satu Mare (16 la ciclul primar si 14 la ciclul gimnazial), au participat la activitatea de încheiere a anului şcolar 2016-2017.
Activitatea prezidată de directorul institutiei, comisar şef de penitenciare Romeo Poiană s-a desfăşurat in clubul unitătii, unde, de altfel s-au desfăşurat si orele de curs pe parcursul anului şcolar.
La ceremonie a participat doamna Ramona Costin, director al Centrului Scolar pentru Educatie Incluzivă, doamna invăţătoare Cornelia Jurcan cea care a asigurat predarea disciplinelor pentru absolvenţi, domnul comisar şef de penitenciare Paul Mărginean, şef Serviciu educatie şi asistenţă psihosocială şi personal responsabil cu activitatea de reinserţie socială a deţinuţilor.
În discursurile ţinute de directorii celor două institutii mai sus amintite, au fost felicitaţi absolvenţii pentru eforturile depuse, s-au adus mulţumiri personalului din Biroul Educatie, iar la final, toţi absolvenţii au primit diplome de absolvire.
Ca serviciu public aflat în slujba comunităţii, Penitenciarul Satu Mare organizează cursuri de şcolarizare pentru persoanele custodiate urmărind compensarea deficitului şcolar şi prevenirea, în acest fel a recidivei, prin transmiterea unor valori fundamentale, formarea de deprinderi şi atitudini, care să determine comportamente prosociale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii