Bal onomastic la Centrul „Speranța”

De 24 de ani, evenimentul este organizat în fiecare noiembrie.
Centrul de Zi „Speranța” pentru vârstnici al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare a organizat miercuri, 15 noiembrie un bal onomastic în cinstea doamnelor care poartă numele de Ecaterina și Elisabeta. Clubul organizează balul în fiecare an chiar de la înființare, acesta fiind, conform tradiției, ultima petrecere înainte de perioada Advent – am aflat de la Hauler Magdolna, coordonatoarea centrului. Evenimentul s-a bucurat de mare popularitate în trecut – susține dânsa – în special pentru că frumoasele nume de Ecaterina și Elisabeta au fost foarte răspândite în rândul populației.
În cadrul balului au fost felicitați membrii clubului născuți în luna octombrie, respectiv noiembrie. Kruzlics János, Spiller Katalin, Pop Gh. Elisabeta, Nicoară Dumitru, Gogea Lenuța și Matuz Mária au primit câte un fir de garoafă albă și multe urări de bine, iar cei care nu au putut participa la eveniment: Szoboszlai Irma, Fărămă Ana, Botos Tibor, Pereni Ida, Láng Ilona, Oroszi Katalin și Vinkler Klára urmează să fie felicitați la următoarea întâlnire.
Pensionarii s-au gândit, bineînțeles, și la Elisabete și Ecaterine. Kovács Erzsébet, Papp Erzsébet, Süveg Erzsébet, Száva Erszébet, Ținca Elisabeta, Csire Katalin, Fehér Katalin, Spiller Katalin și Vass Katalin au primit câte un fir de trandafir cu prilejul zilei lor onomastice. Datorită toamnei lungi și călduroase, grădina Centrului „Speranța” e plină de trandafiri. Domnii galanți au oferit câte un fir de trandafir fiecărei doamne prezente.
Balul onomastic a oferit cadrul perfect pentru a marca încă o aniversare. Tordai Rozália și Takács Jenő s-au cunoscut la Centrul „Speranța” în urmă cu 20 de ani, și de atunci formează o pereche fericită.
„În următoarele săptămâni începem să ne pregătim pentru Crăciun, cu cântece, cu rugăciuni, cu diverse activități tematice.” – ne-a informat coordonatoarea centrului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii