Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bilanț | 21 de intervenții pe zi pentru pompierii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu o medie de 21 de intervenții pe zi, pompierii sătmăreni au vegheat în permanență pentru protejarea populaţiei, bunurilor şi mediului.

Astăzi, cu ocazia susținerii unei conferințe de presă, col. Nicolae Dima, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de urgență ”Someș” al județului Satu Mare, a prezentat un bilanț al activității instituției pe primul trimestru al anului 2018.
”Constatăm cu bucurie o scădere a numărului de intervenții în situații de urgență (1.959) față de aceeași perioadă a anului trecut (2.396 intervenții) și considerăm că este rezultatul creșterii gradului de conștientizare și responsabilizare al cetățenilor.
Tot în contextul creșterii gradului de responsabilizare al cetățenilor, menționăm faptul că în perioada analizată a fost înregistrată și o creștere a numărului de solicitări de obținere a avizului / autorizației de securitate la incendiu, fiind emise 26 de avize de securitate la incendiu, respectiv 15 autorizații de securitate la incendiu”, a declarat col. Nicolae Dima.
Inspectorii de prevenire au executat un număr de 148 de controale, aplicând amenzi în cuantum de 65.502 lei, respectiv au organizat 92 de exerciții de evacuare și intervenție la instituții și operatori economici.
Pentru diseminarea mesajului informativ-preventiv, au fost organizate 9 puncte de informare preventivă în zone cu afluență mare de cetățeni, iar în școli și grădinițe au fost susținute lecții deschise cu tematică specifică.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii