Zona turistică Luna Șes este în continuă dezvoltare

Luna Șes este în continuă dezvoltare, iar lucrările efectuate sunt atent supravegheate de către conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

În cursul zilei de 8 iulie 2019, vicepreședintele Județului Satu Mare, Ioan Rus, însoțit de directorul Direcției Tehnice al instituției, Ioan Șereș au verificat execuția lucrărilor de plombare a drumului, de curățare a acostamentelor și de amenajare a pârtiei.

În lungul drumului județean DJ 109G care asigură legătura rutieră în zona Luna Șes se lucrează la aducerea la profil a acostamentului, astfel încât să fie asigurată scurgerea apelor de pe partea carosabilă spre rigolele betonate, lucrare executată de către Diferit SRL Cluj Napoca.

Pe platforma rutieră se lucrează la realizarea de plombări cu mixtură asfaltică și decapare mecanizată, aceste fiind executate în perioada de garanție a lucrării de modernizare a drumului. Recepția la terminarea lucrărilor de modernizare a avut loc în iulie 2014, perioada de garanție este de 60 de luni, astfel garanția lucrării este până la finele acestei luni. Lucrarea de modernizare a drumului a fost executată de către Drum Construct SRL Sălaj.

În zona pârtiei, societatea Acomin SA Deva a reluat lucrările de amenajare a pârtiei respectiv de finalizare a instalației de înzăpezire. Durata pentru finalizarea lucrărilor este de 5 luni.

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare face un apel către toți proprietarii de teren din zonă pentru a-și curăța căile de acces către parcele. Ploile din ultima perioadă au adus pe drumul județean resturi de material lemnos, pământ și pietriș, material care pe drum poate provoca accidente.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii