alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Peste 15 tone de deșeuri electrice și electronice, colectate în municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acțiunile de colectare a deșeurilor electrice și electronice care au organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Serviciul Local de Colectare Satu Mare, din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec, s-au dovedit a fi un real succes.

Au fost colectate aproximativ 15 tone, cu 3 tone mai mult decât cantitatea propusă ca obiectiv. Un număr de 568 de sătmăreni au răspuns pozitiv apelului la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate.
Astăzi, 23 octombrie, la Casa Verde, în Grădina Romei, a fost organizată și extragerea la sorți, în prezența administratorului public Maskulik Csaba și a reprezentanților Serviciul Local de Colectare Satu Mare.
“Având în vedere cantitatea colectată și numărul de participanți considerăm că a fost o acțiunea reușită. Vreau să mulțumesc în primul rând cetățenilor municipiului care au răspuns la apelul nostru pentru colectare , dar și corpului de voluntari care s-au implicat în organizarea acțiunilor. Vom continua să organizăm astfel de acțiuni pentru că e nevoie și cred că următoarea va fi în decembrie, înainte de perioada sărbătorilor!’’, a declarat administratorul public, Maskulik Csaba.
Astfel, așa cum s-a anunțat încă de evenimentului, la finalul campaniei de colectare au fost oferite premii pentru participanți: un frigider, trei cuptoare cu microunde, trei aspiratoare și trei mașini de călcat. La tombolă au participat toţi cei care au dus la punctele de colectare un aparat electric sau electronic, iar în schimbul lui au primit un talon de participare.
Astfel, în urma extragerii s-au stabilit următorii câștigători:
1. Bacso Csaba – câștigător al frigiderului
2. Matias Bela – câștigător aspirator
3. Debrețeni Zsolt – câștigător aspirator
4. Kiraly Katalin – câștigător aspirator
5. Bontea Sorin- câștigător cuptor cu microunde
6. Dan Carmen – câștigător cuptor cu microunde
7. Șimon Sandor – câștigător cuptor cu microunde
8. Pișcolți Maria – câștigător fier de călcat
9. Armos Brighita – câștigător fier de călcat
10. Voicu Melinda – câștigător fier de călcat

Primăria Municipiului Satu Mare îndeamnă sătmărenii să viziteaze în continuare site-ul www.colecteaza.ro sau să sune gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alegem să ne respectăm întreaga comunitate și, mai ales, mediul înconjurător – colectăm responsabil deșeurile electrice!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii