Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Violența invizibilă", o nouă campanie lansată de Poliția Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea IPJ Satu Mare a lansat azi o nouă campanie: "Violența invizibilă", în care vor fi implicați peste 1.000 de beneficiari.

Scopul campaniei este reducerea victimizării fetelor și femeilor, ca urmare a oricărei forme de abuz.
Publicul țintă al campaniei îl reprezintă 800 de elevi din zece licee din județ, 50 de elevi ai școlilor postliceale sanitare, 50 de specialiști (psihologi, cadre didactice, consilieri școlari), 100 de tineri aflați în situații de risc, respectiv tineri cu vârsta peste 14 ani din centre de plasament, respectiv din centre de ocrotire a tinerilor adulți aflați în dificultate.
Proiectul se derulează pe o perioada de șase luni.
Studiile arată că în România doar 17% din violențele domestice asupra femeii sunt raportate Poliției. Dacă 83% dintre violențele în familie asupra femeii rămân ascunse, în cazurile de violență sexuală, studiile arată că între 75-90% dintre cazuri nu sunt raportate autorităților.
În premieră, campaniei inițiate de Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare s-a alăturat conducerea fabricii Alu Menziken din Medieșu Aurit. Reprezentantul fabricii a mulțumit conducerii IPJ Satu Mare pentru parteneriatul încheiat cu fabrica Alu Menziken, asigurând-o de sprijin din partea companiei și pe viitor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii