Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sute de liceeni, prezenți azi la “Autonet Career Day”

La sediul Autonet Import a avut loc azi evenimentul “Autonet Career Day”, în cadrul căruia, peste 400 de elevi de la șase licee sătmărene au participat la o serie de activități pregătite de echipa Autonet pentru a cunoaște mai bine compania.

La eveniment a fost prezent și pilotul de la Autonet Motorcycle Team, Emanuel Gyenes, cel mai bun român din raliul Dakar și multiplul campion de moto enduro și enduro-cross.

În cadrul programului “Career Day” a avut loc prezentarea departamentelor companiei, precum și discuții cu liceenii, jocuri și concursuri.

  • ”Am încercat să lansăm invitația către toate liceele teoretice și tehnologice din Satu Mare, respectiv către Universitatea Tehnică. Așteptăm în jur de 400 de elevi din anii terminali. Le-am pregătit o autentică experiență de muncă. Vrem ca elevii să știe ce înseamnă un mediu profesionist, ce înseamnă o atmosferă de lucru și vrem să le arătăm că au ocazia să se întoarcă în Satu Mare. În Autonet vor găsi întotdeauna oportunități de dezvoltare și creștere profesională. Azi le vom arăta depozitul central, le vom arăta fluxul logistic în cadrul depozitului, respectiv vor face cunoștință cu câteva echipe din cele mai reprezentative departamente din cadrul firmei”, a declarat Elena Medve, manager Resurse Umane.

Ca lider al pieței aftermarket auto din România, Autonet Import acordă o importanță deosebită proiectelor de responsabilitate socială, mai ales în ceea ce privește tinerii și educația acestora.

“Autonet Career Day” are ca scop prezentarea oportunităților oferite de companie viitorilor profesioniști sătmăreni și încurajarea acestora pentru a se întoarce în orașul nostru, odată ce și-au încheiat studiile.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii