Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cel mai mare show aviatic, Maramureș Air Show, în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Evenimentul aviatic Maramureș Air Show 2019 se va desfășura în 18 mai 2019, cu începere de la ora 15, la Aeroportul Internaţional Maramureş. Accesul publicului este gratuit.

Show-ul aviatic va fi executat de cei mai buni piloţi ai României. Aeroclubul României a confirmat participarea la Maramureş Air Show 2019 cu formaţia acrobatică „Hawks of România” (Şoimii României – echipa naţională de acrobaţie) – care va zbura cu aeronave Extra 300 de înaltă acrobaţie -, formaţia de planoare „White Wings” (Aripi Albe – echipa naţională de planorism acrobatic, cu evoluții individuate și în formatie cu 2 planoare lS-28 B2 tractate de PZL-104 Vilga), echipa de paraşutişti a Aeroclubului (Blue Wings România, cu lansări din avionul AN-2), două aeronave IAR-46 (care vor evolua individual și în formație).

Organizatorii au rezervat o zonă specială pentru copii (cu spaţii de distracţie şi jocuri gonflabile, evenimentul fiind gândit ca unul recreativ pentru întreaga familie), care va fi folosită gratuit, și o zonă culinară cu produse tradiționale.

Seara, de la ora 19,00, pe scenă vor urca Alina Eremia și Loredana & Banda Agurida.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii