banner draxkmaier satu mare

Primăria Satu Mare derulează o nouă sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, lansează sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile pentru anul 2020.

Asociațiile și ONG-urile sunt așteptate să depună proiecte în cadrul concursului de proiecte în baza legii 350/2005 pentru cele trei linii de finanțare: programul ”sportul pentru toți”, cultură și tineret.

Finanțarea este de 400.000 lei pentru proiecte culturale, 50.000 lei pentru proiecte de învățământ recreative și tineret și 150.000 lei pentru programul ”Sportul pentru toți’’. Termenul limită de depunere a proiectelor este 3 martie 2020, ora 16:00. 

Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, b-dul. Transilvaniei nr. 3, etaj II, Satu Mare, până la data limită, cu specificaţia liniei de finanţare la care se aplică. 

Informații suplimentare se pot obține de la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, telefon: 0261.768.608 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

ANUNŢ DE PARTICIPARE- „Proiecte culturale”

ANUNŢ DE PARTICIPARE - Programul „Sportul pentru toți"

ANUNŢ DE PARTICIPARE- „Proiecte de tineret, învătământ şi recreative”.

Program de finanţare nerambursabilă pentru anul 2020

Documentașiile pot fi descarcate de aici: Tineret / Sport / Cultura

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii