davis banner

UN SPECTACOL IMPROVIZAT, cu Trupa ImproȘtim 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi 11 februarie, de la ora 19.00, Trupa ImproŞtim invită publicul la un spectacol efervescent, spontan și 100% improvizat pe loc.

Improvizatorii: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru şi Andrei Gîjulete au nevoie de implicarea şi ideile spectatorilor pentru a crea ceva unic, de fiecare dată. Sugestiile sunt incluse în scenele construite pe loc iar buna dispoziţie este garantată de fiecare dată. Un astfel de spectacol face posibilă crearea de situaţii şi personaje cu care toţi ne putem identifica.

ImproȘtim propune o incitare reciprocă între actori și public la creativitate. Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu, situații și relații ale partenerului sau ale conducătorului de joc. Această formă de teatru are ca punct de pornire sugestia publicului.

Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari)

Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106 (program: de la 10.00 la 17.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului).

Bilete online: AICI

www.teatruldenord.ro

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii