Un bărbat (37 ani) s-a ales cu amendă și mașina reținută, după ce a fost prins cu pachete de țigări ascunse în aripa mașinii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit în aripa dreapta spate a unui autoturism cu care un român a vrut să intre în țară, peste 200 de pachete cu țigări. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei. Mașina a fost reținută până la plata amenzii.

Vineri, 16 decembrie, în jurul orei 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean român în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiștii de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în aripa dreapta spate a autoturismului, cu scopul de a fi sustrase de la control, 218 pachete cu țigări, în valoare de 1.090 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost reținută, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 5.000 de lei. Totodată, mașina a fost reținută până la plata amenzii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii