Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Dakar 2018 | Mani Gyenes, locul 27 în penultima etapă a Raliului Dakar

Etapa a XIII-a de la #Dakar2018 s-a desfășurat vineri (19 ianuarie) între între localitățile San Juan şi Cordoba - traseu cu o lungime de 907 km, dintre care 424 km de probă specială.
Riderul de la Autonet Motorcycle Team a înregistrat la finalul etapei a XIII-a al 26-lea timp (5 ore, 43 minute și 13 secunde), la 54 minute în spatele câștigătorului etapei, australianul Toby Price și a mai câștigat o poziție în clasamentul general, Gyenes ocupând acum locul 23, cu timpul de 48 ore 23 minute și 56 secunde. Este cea mai bună clasare într-o etapă din această ediție a Dakar-ului și este cel mai bun loc din clasamentul general de la această ediție aniversară.
Învingător în etapa 13 a fost australianul Toby Price (KTM), urmat de argentinianul Kevin Benavides (Honda) şi de francezul Antoine Meo (KTM), iar în clasamentul general conduce în continuare austriacul Matthias Walker, urmat de argentinianul Kevin Benavides și de Toby Price.
Sâmbătă (20 ianuarie) se va parcurge ultima etapă a a celui mai dificil raliu din lume, etapă ce se va desfăşura la Cordoba pe un traseu de 286 kilometri dintre care 120 km de proba specială.

Media

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii