Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Artista sătmăreancă Iulia Andreea Vîlceanu, felicitată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne a felicitat-o pe sătmăreanca Iulia Andreea Vîlceanu, o voce încântătoare care încearcă să se impună în peisajul muzical autohton şi nu numai.

Tânăra este fiica unei angajate a MAI din Satu Mare, Claudia - Monica Alexan, iar Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne promovează tinerelor talente din rândul copiilor colegilor din minister.

Villia (Iulia Andreea Vilceanu) este o tanără artistă din Satu Mare care işi compune singură melodiile, fiind pasionată de muzică şi dans încă de când era copil. Este atrasă de asemenea şi de psihologie, multe din piesele sale fiind consecinţa unor profunde introspecţii. Elementul definitoriu al muzicii create de Villia este autenticitatea, o ilustrare a realităţii necosmetizate: oameni, locuri, situaţii care au marcat povestea celor 18 ani ai săi. 

Melodia “No.51"- o metafora a copilăriei sale, este prima piesă de pe albumul de debut al Villiei – “Inkblot". Muzica, versurile, scenografia şi co-regia videoclipului aparţin artistei.

Îi dorim mult succes tinerei artiste, fiind convinşi de faptul că talentul ei muzical ne va încânta şi în viitor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii