Tamara Nemeti, elevă a Școlii de Arte Satu Mare, a câștigat Trofeul ”Muzica Inimii Mele” - MIM 2021

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Tamara Nemeti de la Școala de Arte Satu Mare a câștigat Trofeul MIM 2021, ea fiind cea care ”a adunat cele mai multe stele” în urma jurizării finale, așa cum a anunțat președintele juriului, profesorul Lucian Iluț, basistul trupei Compact. 

Pentru ediția a XIV-a a Concursului internațional ”Muzica Inimii Mele” – MIM 2021, a cărei fază finală a avut loc la Satu Mare în data de 10 decembrie, concurs desfășurat în acest an în format online, au fost înregistrate peste 60 de fișe de înscrieri ale concurenților reprezentând 10 școli de arte ale țării noastre, precum și din Ungaria.

Tamara nemeti

În urma fazei de preselecție, au fost selectați 36 de concurenți la cele trei categorii de vârstă, respectiv 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani, cu participare din Alba Iulia, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Oradea, Reșița, Satu Mare, Sighetu Marmației, Târgu Jiu și Târgu Mureș, precum și din Teglas - Ungaria.

În zilele următoare, pe pagina deFacebook a Școlii de Arte Satu Mare vor fi postate videoclipuri cu câștigătorii locurilor I la cele trei categorii de vârstă.

Laureații celor trei categorii de vârstă:

zLista premiilor MIM 2021 1

zLista premiilor MIM 2021 2

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii