Cel mai activ primar din județ își prezintă mâine activitatea în fața consilierilor locali

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mâine, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, primarul comunei
Vetiș, Iuliu Ilyes, va prezenta activitatea primăriei din ultimele luni.
Astfel, în domeniul investițiilor și întreținerii domeniului public, au fost realizate o serie de investiții pe care primarul le-a postat pe pagina sa de Facebook:
”Informarea primarului privind activitatea primăriei Vetiș în luna septembrie a.c. pentru ședința ordinară a consiliului local din 26 octombrie 2016:
1. Au fost finalizate și recepționate terenurile de joacă de la grădinițele din Oar și Decebal.
2. Au fost finalizate și recepționate lucrările de amenajare și betonare a șanțurilor din centrul comunei.
3. Au fost demarate lucrările de reamenajare a scuarurilor verzi din centrul comunei, în jurul primăriei și lângă căminul cultural, respectiv a fost lansată o cerere de oferte pentru reamenajarea scuarului din Decebal.
4. În cursul lunii octombrie s-au achiziționat un tractor, o autoutilitară Dacia Duster, o cositoare și un vidanjor.
5. În data de 13 octombrie a început evaluarea ofertelor pentru lucrarea de modernizare a drumului comunal DC 60A Vetiș - Oar, pentru care au depus oferte 13 firme sau asocieri de firme.
6. Au fost contractate lucrările de întreținere curentă ale străzilor de macadam și de piatră din comună pentru perioada de iarnă.
7. A fost finalizată documentația pentru igienizarea și reparațiile clădirii fostei primării și transformarea ei în Centru cultural.
În domeniul activităților administrative și serviciilor către populație :
8. Începând cu 1 octombrie, cu o derulare pe perioada a două luni, a fost demarată inventarierea tuturor bunurilor aflate în patrimoniul public și privat al comunei.
9. Au fost publicate anunţurile pentru examenele de ocupare a posturilor publice și contractuale libere, conform planului de ocupare a funcţiilor publice aprobat de consiliul local.
10. A fost demarată acţiunea de arhivare a documentelor primăriei comunei Vetiş.
11. Din data de 26 octombrie este lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind impozitele și taxele locale pe anul 2017.
Altele
12. În data de 11 octombrie s-a organizat la Vetiş dezbaterea publică a strategiei Grupului de Acțiune Locală pentru Pescuit Satu Mare, aceasta fiind depusă pentru aprobare miercuri, 19 octombrie.
13. În data de 5 octombrie a avut loc examenul scris, iar în data de 24 octombrie examenul oral și interviul pentru ocuparea funcţiilor de directori la cele două şcoli ale comunei, la care primarul şi viceprimarul au făcut parte din comisia de examinare.”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii