Acord de Înfrățire între Școlile de Artă din Satu Mare și Baia Mare

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, a participat astăzi la Baia Mare alături de vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, și conducerea Școlilor de Artă din Satu Mare și Baia Mare la un eveniment important: semnarea unui Acord de Înfrățire între cele două instituții de cultură, o premisă viabilă pentru o colaborare pe termen lung, reciproc avantajoasă. 

”De astăzi, cele două județe sunt mai bogate, au un potențial cultural important, iar grație educației prin cultură, vom reuși să formăm noi generații de oameni compleți.

Un alt câștig este și  cel al împărtășirii experienței profesionale bilaterale, schimbul de idei și de proiecte și astfel, realizăm o voce culturală distinctă, specifică tradiției culturale a județelor noastre. 

Urez viață lungă acestui frumos parteneriat, asigurându-vă, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, de întregul sprijin al instituției pe care o reprezint, pentru că investiția în educație și cultură este cea mai sigură și cea mai durabilă dintre toate!”, a declarat vicepreședintele CJ Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii