Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bilete la spectacolele Trupei Harag György

În perioada 11-13 martie, Trupa Harag György a introdus în program trei spectacole, intrare cu bilete.
Vineri, 11 martie, începând cu ora 19.00, este programat spectacolul La anul din nou împreună, în regia lui Babarczy László, laureat al premiilor Jászai și Kossuth, interpretat de Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt, invitat.
Sâmbătă, 12 martie, începând de la ora 19.00, toți cei interesați, pot vedea spectacolul Făcuți unul pentru altul, în regia lui Bessenyei István. Evoluează Kovács Nikolett și Spisák István, invitat. Cele două spectacole sunt programate în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor.
Pe data de 13 martie, ora 18.00, în sala studio Ács Alajos, urmează să aibă loc spectacolul Roncsderby în evoluția actriței Méhes Kati, în regia lui Tóth-Páll Miklós, membru onorific al trupei.
Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii