davis banner

Spectacol de colinde și muzică originală la Teatrul de Nord

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Sărbătorile vin, fă-mă să uit puțin" este un spectacol de teatru muzical, cu muzică originală, colinde și o poveste în care mulți dintre noi se pot regăsi.

Duminică 4 decembrie, de la ora 19.00, sunteți invitați la o seară specială în compania actorilor Cristina Tureanu, Paula Maria Seichei, Lucian Teodor Rus, Renata Burcă, Adonis Tanța. Scenariul și regia Adonis Tanța, muzica Renata Burcă.
Privați de actualizatul simbol magic al Crăciunului, membrii familiei Roșca, Aristina și Alin, își regăsesc speranța că vor putea să-și păstreze locuința de îndată ce soarta le surâde prin câștigarea unui concurs inițiat de o celebră companie de televiziune, ale cărei staruri vizitează căminul protagoniștilor pentru a le oferi alinarea necazurilor, dar și pentru a filma mult așteptatul final al celei mai urmărite telenovele a momentului alături de aceștia. Contează mai puțin dacă dimensiunea tragediei este una adevărată, important este că tulburătorul caz a atras atenția salvatorilor. Cât de departe sunt dispuși Aristina și Alin să meargă pentru a-și plăti datoriile, respectiv pentru a satisface cerințele conținutului pe care industria mizează, la rândul ei, cu scopul de a întâmpina așteptările audienței? Amețiți și epuizați de efortul pe care lipsa onestității, clădită, de altfel, pe presiuni reale, îl presupune, își propun, cu toții, să găsească o cale de a ieși cu basmaua curată, apelând tocmai la umanitatea care, din fericire, revine în peisaj într-o formă surprinzătoare.
Vârsta recomandată: 14+
Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106 | 0786538580.
Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii