Primăria Satu Mare derulează o nouă sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"lansează, în baza legii Nr. 350/2005, sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile, anul 2023, pe trei linii de finanțare:  programul ”Sportul pentru toți”, Cultură și ”Proiecte de tineret, învățământ şi recreative”.

Finanțarea este defalcată astfel:

  • 300.000 lei pentru proiecte culturale;
  • 200.000 lei pentru programul ”Sportul pentru toți’’.
  • 50.000 lei pentru proiecte de tineret învățământ și recreative;

Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei, pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an este: 10.03.2023 ora 16:00.
Anunțurile de participare și documentația necesară pot fi descărcate de la următorul link:
Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", Bd. Transilvania, nr. 3, etaj 1 (clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor), până la data limită, cu specificaţia liniei de finanţare pentru care se aplică. Programul secretariatului: între luni și vineri, între orele 8.00-16.00, tel: 0751-864493.

Aplicanții pot solicita informații suplimentare la adresele:
-    Proiecte culturale: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
-    Proiecte de tineret și sport: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
-    Informații financiare și decontare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii