Încep înscrierile la Târgul de Paște

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Producătorii și comercianții pot să se înscrie la Târgul de Paște din Satu Mare, eveniment care va avea loc în perioada 22 aprilie – 6 mai. 

Depunerea cererilor se face exclusiv online prin completarea formularului
Depunerea cererilor se face NUMAI prin completarea acestui formular, până în 12 aprilie 2024, ora 16.00.
„Căutăm producători de bunătăți tradiționale, specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor pascale. Nu se permite comercializarea produselor alimentare de tip ”terase”. Pentru alimentație publică, se permite amplasarea autovehiculelor de tip ,,food truck” DOAR cu produse specifice și decorațiuni tematice, de Paște.
Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care este disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere.
Solicitările vor fi prelucrate până în data de 16 aprilie, comercianții primind răspunsurile pe e-mail. Datele completate rămân confidențiale, la formular având acces doar persoanele responsabile de organizarea evenimentului.”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii