alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 10 mai

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 10 mai.

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII:

  • PISICILE DE LA MUZEU

  • PLANETA MAIMUȚELOR: NOUL REGAT

  • AVENTURA DIGIMON 02: ÎNCEPUTUL

  • DISTRUGĂTORUL LUMII

 

PISICILE DE LA MUZEU (AG)

PREMIERĂ: 10 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

DISTRIBUȚIE: Michael Kleeman, Stephen Peter Krisel, Jordan Worsley

SINOPSIS: Pisica Vincent și prietenul său, un șoarece, supraviețuiesc unei viituri într-un clavecin și ajung în muzeul Ermitaj. Pisici de elită păzesc exponatele de șoareci. Când Mona Lisa ajunge în muzeu, Vincent trebuie să împiedice furtul valoroasei opere de artă, dar și să o cucerească pe pisica Cleopatra.

PROGRAM: 2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

PLANETA MAIMUȚELOR: NOUL REGAT (AP12)

PREMIERĂ: 10 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Acţiune, SF

DISTRIBUȚIE: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague

SINOPSIS: La mulți ani după domnia lui Caesar, o tânără maimuță pornește într-o călătorie care îl va face să se îndoiasă de tot ceea ce a fost învățat despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuțelor și al oamenilor deopotrivă.

PROGRAM:

  • 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 
  • 2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ 

 

AVENTURĂ DIGIMON 02: ÎNCEPUTUL (AP12)

PREMIERĂ: 10 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Acţiune, Animaţie, Aventuri

DISTRIBUȚIE: Fukujurou Katayama, Junko Noda, Arthur Lounsbery

SINOPSIS: Al patrulea film din mult îndrăgitul univers anime Digimon Adventure îl urmărește pe Motomiya Daisuke împreună cu grupul său Chosen Children, confruntându-se cu apariția unui Digitama imens pe cer, dar și cu salvarea unui tânăr misterios pe nume Rui Owada, în pericol să cadă de pe Tokyo Tower. Însă Rui dezvăluie un lucru tulburător: este și el un Chosen Child, unul din primii oameni conectați cu un Digimon.

Seria Digimon (prescurtare de la Digital Monsters) este una dintre cele mai iubite și longevive din universul anime, cu începuturile în 1997. Digimonii populează Lumea Digitală, un univers paralel care își are originile în mai multe rețele de comunicare de pe Pământ.

PROGRAM: 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

 

DISTRUGĂTORUL LUMII (IM18)

PREMIERĂ: 10 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Acțiune, Thriller

DISTRIBUȚIE: Bill Skarsgård, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman

SINOPSIS: Skarsgård joacă rolul lui "Boy", care jură să se răzbune după ce familia sa este ucisă de Hilda Van Der Koy (Janssen), matriarha dementă a unei dinastii post-apocaliptice corupte care l-a lăsat pe Boy orfan, surd și fără voce.Condus de vocea sa interioară, una pe care a cooptat-o din jocul său video preferat din copilărie, Boy se antrenează cu un șaman misterios (Ruhian) pentru a deveni un instrument al morții și este eliberat în ajunul sacrificării anuale a disidenților.

Urmează un adevărat haos, în timp ce Boy provoacă un carnagiu cu ajutorul artelor marțiale. În timp ce încearcă să se orienteze în acest tărâm delirant, Boy se alătură unui grup de rezistență disperat, certându-se în același timp cu aparenta fantomă a surioarei sale rebele.

PROGRAM: 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii