Programul Trupei Mihai Raicu, la final de octombrie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Teatrul de Nord vă puteți bucura de trei spectacole deosebite, fiecare abordând teme și stiluri diferite, jucate și găzduite de Trupa Mihai Raicu, perfecte pentru toți iubitorii de teatru.

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19, la Sala Studio, va avea loc a doua reprezentație a ultimei premiere a Teatrului de Nord: PETRU sau ZECE FĂRĂ UN SFERT - o poveste dedicată în special adolescenților și tinerilor cu vârsta de peste 16 ani, dar și părinților, despre valoarea familiei, relația noastră cu statul, maturizare și acceptare a lucrurilor pe care nu le putem schimba.

Duminică, 27 octombrie, de la ora 19, puteți să călătoriți înapoi în timp, în mahalaua Bucureștiului anilor 1900, într-o poveste a DOMNIȘOAREI NASTASIA, o comedie tragică despre dreptate, ce înseamnă iubire adevărată, viață și moarte, despre cum am putea să evadăm dintr-o lume care nu ne susține cu nimic.

Luni, 28 octombrie, de la ora 19, la Sala Studio, veți putea vedea un spectacol de teatru social pentru întreaga familie invitat din Cluj-Napoca. FUN FACT pornește de la un fenomen natural din țara noastră în construcția unei povești pline de umor despre acceptarea diferențelor dintre noi, comunicare și conviețuire interetnică.

Așadar, profitați de vremea frumoasă din Satu Mare și faceți o plimbare prin Parcul Central, iar seara treceți și pe la Teatrul de Nord!

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106 | 0786538580. 

Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201 

www.teatruldenord.ro

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii