Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sărbătoarea codrenilor, Festivalul de la Oțeloaia, la o nouă ediție

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sărbătoarea codrenilor, Festivalul de la Oțeloaia, va avea loc duminică, 19 august 2018, începând cu ora 11,00.

Festivalul Codrenesc de la Oțeloaia este un splendid prilej unde sunt prezentate cântecul și dansul popular, datinile și obiceiurile străvechi.

Festivalul Portului, Cântecului și Jocului Codrenesc de la Oțeloaia, o adevărată nestemată pe harta folclorică a județului Satu Mare, este de altfel cel mai vechi festival din județ, eveniment care se organizează încă din anul 1957. Festivalul Codrenesc de la Oțeloaia este un splendid prilej unde sunt prezentate cântecul și dansul popular, datinile și obiceiurile străvechi.

Festivalul Portului, Cântecului și Jocului Codrenesc de la Oțeloaia are numeroase semnificații, prin acesta fiind prezentate cântecul și dansul popular, datinile și obiceiurile străvechi, arta lemnului, fiind considerat locul tradițional de întâlnire a tuturor comorilor folclorului codrenesc.

În acest an, festivalul folcloric codrenesc de la "Oțeloaia" va avea loc duminică, 19 august 2018, începând cu ora 11,00.Pe lângă muzica și dansurile populare codrenești, va fi prezentă și cunoscuta interpretă de muzică populară, Mariana Anghel.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii