banner draxkmaier satu mare

FOTO | ”Împreună pentru natură, sănătate și viață!”, o acțiune civică organizată de elevii Școlii Gimnaziale ”Constantin Brâncoveanu”

În cadrul Săptămânii Educației Globale, cu tema ”Schimbările climatice”, cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale ”Constantin Brâncoveanu” au desfășurat o serie de activități de conștientizare a efectelor negative ale poluării asupra naturii și a vieții oamenilor.

Pe parcursul întregii săptămâni s-au desfășurat activități în cadrul Proiectului educațional ”Împreună pentru natură, sănătate și viață!” la care au participat toți elevii școlii sub coordonarea învățătoarelor și profesorilor diriginți. 

Elevii au vizionat documentare, au realizat planșe tematice, afișe și desene care au făcut obiectul unei expoziții în cadrul școlii. 

Din dorința de a transmite mesajul proiectului educațional dincolo de porțile școlii, unui număr cât mai mare de persoane, la finalul săptămânii s-a desfășurat o acțiune civică care a avut drept  scop lansarea unui apel către comunitate, pentru o mobilizarea generală în vederea salvării naturii și implicit a vieții. 

Elevii claselor a VIII –a A și C, coordonați de consilierul educativ prof. Anca Blaga și prof.de biologie Camelia Sabo au împărțit trecătorilor, din apropierea școlii, pliante cu mesaje de impact pentru coștientizarea faptului că schimbările climatice sunt o consecință a acțiunilor neglijente ale oamenilor asupra mediului.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii