Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Ministerul Educației și Cercetării a lansat portalul de informare educatiacontinua.edu.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ministerul Educației și Cercetării lansează site-ul educatiacontinua.edu.ro, instrument online dedicat tuturor celor interesați să obțină detalii privind contextul educativ și sanitar în care se va desfășura activitatea în anul școlar 2020-2021, ca urmare a evoluției pandemiei de COVID-19.

Site-ul facilitează accesul direct la informare pentru actorii din sistemul național de învățământ: elevi, studenți, părinți, cadre didactice (dar și pentru alte categorii de public). 

Mai exact, pe această pagină web sunt sau vor fi publicate toate documentele emise de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății pe tema noului an școlar: norme, ghiduri, regulamente, metodologii, dar și alte documente din același spectru tematic, grupate pe cicluri de învățământ/arii de interes.

”Așa cum am promis, în această perioadă am elaborat ghidurile metodologice, ghiduri pentru organizarea și desfășurarea activităților în cadrul unităților de învățământ. Aceste materiale au fost concepute pentru fiecare nivel de învățământ, prin raportare la particularitățile acestora. Astfel, Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziție ghiduri pentru: educație timpurie, învățământ preșcolar, învățământ primar, gimnazial și liceal, dar și pentru învățământ vocațional, profesional și tehnic și, nu în ultimul rând, pentru învățământul special. Toate aceste materiale-suport sunt publicate pe educatiacontinua.edu.ro”, a declarat Monica Anisie, ministrul educației și cercetării.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii